...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Terminy wydarzeń branżowych

Terminarz wydarzeń branżowych

  • Profesjonalny kurs Pizzaiolo - kurs włoskiej pizzy z włoskim szefem kuchni Amedeo Piovesan

    Szkolenia
    termin
    do
    lokalizacja
    Łódź
    zasięg
    lokalny

    Program szkolenia obejmuje następującą tematykę:

     

    I° Teoria

    • Pizza: dojrzewanie, fermentacja, porcjowanie (staglio) i tworzenie się kulki (panelli).
    • Mąka i drożdże: typy, skład, chemia, gluten i instrumenty.
    • Ciasto: pieczenie, temperatury, oleje i tłuszcze, woda, sól.
    • Wykonanie ciasta I°: podstawowa receptura.

     

    II° Praktyka i teoria

    • Sprzęt: mikser, piec, lodówka, powierzchnia robocza, łopaty.
    • Przygotowanie ciasta: technika, mieszanie, produkcja kulki, przechowywanie.
    • Sporządzanie placka: technika formowanie placka, farszu, pieczenie, degustacja.

     

    Wykonanie ciasta II°

     

    Amedeo Piovesan - od wielu lat kultywuje i studiuje kuchnię, w szczególności tradycyjną włoską. Specjalizuje się w innowacyjnych technikach gotowania i food designe. Zajmuje się opracowywaniem strategi handlowej i marketingowej dla klientów sektora gastronomicznego, począwszy od oceny lokalizacji, dobrania menu, po całościowy biznesplan. Instruktor i konsultant kuchni włoskiej i pizzerii. Współpracownik i autor receptur i artykułów dla czasopisma "Gazzetta Italia". Zwycięzca konkursu Contest Oro 2016 - Włoski Konkurs Innowacyjna włoska kuchnia. Nominowany w 2016 roku Ambasadorem kuchni włoskiej przez"Chef & Maitre". Szef kuchni wybrany przez "Foodstarz Official" International Premium Chef Network.

     

    Link do wydarzenia na facebooku: https://www.facebook.com/events/2404859439765102/

     

    Dokładna lokalizacja

    Szkoła Ashanti, ul. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź

    Strona internetowa

    http://www.ashanti.pl/pl/szkolenia/atelier-sztuki-kulinarnej/item/678-profesjonalny-kurs-pizzaiolo-wloski-kurs-pizzy#

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe